Zet vast in de agenda!!

Zaterdag 5 november (om 20u) geeft MaTTaB een avondvullend programma ten voordele van vzw With Love by Ferre!!!


MaTTaB werd in mei 2006 opgericht door een aantal kleurrijke personages die elkaar vonden op de planken. Tom, Maarten, Manu en Wout wilden hun impro- en theaterervaring omzetten in iets nieuws. Ze trokken op zoektocht naar een geslaagd huwelijk tussen improvisatie en cabaret. Hun eerste show “Airlines” ging in première in maart 2008 … op een boot.


Vele voorstellingen en hilarische avonturen later gaat Mattab terug naar de basis: pure improvisatie voor het goede doel.


Wat mag je verwachten?

Een voorstelling van 2 uur: acteurs en een dj duo spelen scènes op basis van jouw suggesties.

Zin in een avondje lachen en plezier in het hartje van Antwerpen?


Kaarten zijn vanaf nu te bestellen via:

https://tickets23.ticketmatic.com/addevent.php…

Theater Het Klokhuis

Parochiaanstraat 4 - 4A

2000 Antwerpen

Tel: +32 (0) 3 231 71 81

Email: info@vlaamsfruit.be

vzw With Love by Ferre als goed doel bij De Warmste Week!

Een kind dat zich toch een beetje "thuis" voelt in het ziekenhuis...

22-12-2018

Realisatie Kinderrevalidatie Pulderbos

 

Het wordt eens tijd om te laten zien waar we mee bezig zijn in Kinderrevalidatie Pulderbos!

Om het verblijf van de kinderen en jeugd hier gezelliger te maken hebben wij aangeboden om de leefgroepen en andere ruimtes wat meer kleur te geven. We zijn zeker nog niet klaar maar aangezien we toch al op de helft zitten willen we jullie al wat tonen. Zeker nu tijdens de Warmste Week vinden wij het fijn om te kunnen laten zien waar wij de ingezamelde centen voor gebruiken.

Wij zijn niet alleen heel dankbaar voor de mensen die een actie hebben georganiseerd via de Warmste Week maar ook de vele andere mensen die buiten de Warmste Week acties hebben georganiseerd maar natuurlijk ook de mensen die een storting hebben gedaan voor onze vzw.

EEN HELE DIKKE MERCI AAN JULLIE ALLEMAAL

       💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Dankzij jullie kunnen wij dit allemaal realiseren!!Ook dank aan Studio Kastaar voor de uitvoering van dit alles!

15-11-2018

Kinder- en jeugdpsychiatie

 

Sinds een tijdje is nu op op de afdeling kinder- en jeugdpsychiatrie in UZ Gent Ferre zijn liefde te voelen! Deze afdeling is in een apart gebouw en toen wij de vraag kregen of we daar ook willen komen decoreren zeiden we natuurlijk JA! De kinderen en jeugd zitten hier soms maanden en we zijn blij dat we nu ook hun verblijf aangenamer kunnen maken. Ook hier krijgen de kinderen gepersonaliseerde bestickering maar we proberen ook hier meer ruimtes gezelliger te maken. Zo zijn we deze week een textielframe van meer dan 4 meter breed gaan hangen in de gang waar de kinderen, begeleiders en ouders regelmatig door moeten. Nu hangt er een prachtig 'herfstbeeld' in het frame maar het is de bedoeling dat de afbeelding wisselt met de wisseling van de seizoenen! Zo zal er om de 3 maanden een nieuw kleurige afbeelding hangen. De reacties die na plaatsing gehoord hebben van kinderen en begeleiding was postitief en enthousiast!! Daar doen we het voor! We hopen binnenkort nog wat ruimtes te mogen 'pimpen' op deze afdeling maar nu eerst gaan we verder met de projecten die nog in wacht staan. Dit is oa. in Kinderrevalitatie Pulderbos, Paola Kinderziekenhuis, UZA en OLVZ Aalst.

14 juni 2018

 

We zijn al een tijdje bezig met een project in UZ Gent (Prinses Elisabeth Kinderziekenhuis), namelijk zorgen voor afleiding in de behandelkamers. Wij willen de plafonds voorzien van een print. Op de afdeling Kinderoncologie hebben we vorige week de laatste hand gelegd aan de "onderwater"kamer en we zijn heel blij met het resultaat!! Dit hebben we mede dankzij de financiële steun van Fugofa Gent en de prachtige schildereringen van Diane van Zeijl waar kunnen maken! Eind van deze maand zullen we ook de "oerwoud"kamer aan jullie kunnen tonen. Nieuwsgierig??

 Hou ons dan in de gaten!

De behandelkamer in Oerwoud-thema

 

Zoals beloofd zien jullie hier het resultaat van de afwerking van de tweede behandelkamer op de afdeling kinder-oncologie in UZ Gent. Ook met dit resultaat zijn we heel blij! We hopen dat in deze behandkamers de kinderen zich wat prettiger zullen voelen en dat de afbeeldingen voor afleiding kunnen zorgen! Ook dit hebben we kunnen realiseren mede dankzij de financiële steun van Fugova Gent. Diane van Zeijl heeft weer voor de prachtige schilderingen gezorgd.

Het wordt tijd om onze site up te daten!


Dit hadden we al veel eerder moeten doen maar door het heel druk te hebben, zowel met de vzw als privé, hadden we er voor gekozen om de belangrijke dingen voorrang te geven. Dit waren natuurlijk de kinderen in de ziekenhuizen.

Wekelijks gaan wij kinderen, die langer dan 2 weken in het ziekenhuis moeten verblijven verblijden met gepersonaliseerde bestickering.

Momenteel doen wij dit in UZ Gent, UZ Antwerpen, UZ Leuven en Paola KInderziekenhuis Antwerpen.

Tevens zijn we druk bezig met het uitwerken van grotere projecten oa. in UZ Gent, Paola Kinderziekenhuis en Kinderrevalidatie Pulderbos.

We gaan jullie vanaf nu regelmatig laten weten met wat we bezig zijn!

Hou ons in de gaten!! Er volgen mooie projecten!!!

10 Miles

 

Zondag 22 april hopen we weer veel Ferre-blauw te mogen zien tijdens alle afstanden van de Antwerp 10 miles.

Ook dit jaar loopt ‘Team Mega Ferre’ voor ons!

 

De eerste lopers hebben zich al ingeschreven.

Mocht je nog niet ingeschreven zijn en het kriebelt toch, ga dan naar www.teammegaferrelooptvoor.be .

Je hoeft maar 2 dingen te doen: inschrijven en sponsors te zoeken.

De rest doet Team Mega Ferre!

Zij gaan je nummer afhalen en spelden hem al op je shirt, zorgen voor water en fruit en een leuke goodiebag!

 

Wij zorgen ook dit jaar weer voor een tent in het bedrijvenpark waar jullie kunnen samenkomen en waar je je rugzak veilig achter kan laten.

Niet alleen de lopers maar ook de supporters zijn welkom!

 

Vorig jaar was het super gezellig en een succes, we hopen dat het dit jaar net zo gaat zijn!

16-11-2016

Ferre zijn liefde verspreidt zich nu ook in UZA!!


Ook op de afdeling Pediatrie in UZA zijn we nu druk bezig om de kinderen daar een glimlach op hun gezicht te toveren!

De eerste stickers hebben we deze week mogen plakken bij patiëntjes die een opname hebben die waarschijnlijk 2 weken of langer gaat zijn. De bedoeling is om ook hier nog meer mooie dingen te mogen realiseren, de start is er alvast!

22-10-2016

Wat we al hebben kunnen doen in UZ Gent!


We zijn heel blij dat we jullie kunnen laten zien wat we al hebben kunnen realiseren op de afdelingen kinder-oncologie en pediatrie in UZ Gent! Voor die glimlachjes, daar doen we het voor!! De kinderen zelf die heel blij zijn, maar ook de ouders! Als je dan een mama tegen haar dochtertje hoort zeggen: "maar zus! Weet je hoe lang het is geleden dat ik jou zo heb zien lachen?", dan weet je dat wat we doen dat het goed is!! Dankbaar dat we dit mogen doen!


Al op enkele kamers is de gekleurde verlichting al geïnstalleerd, YES!! Maar we hebben nog geen duidelijke foto's. Hopelijk kunnen we jullie snel een volledige kamer laten zien die mooi verlicht is!!


Wij zijn dit jaar ook een van de goede doelen van De Warmste Week van Studio Brussel!! En er zijn al tal van mooie acties op poten gezet tvv van With Love by Ferre!! We zijn enorm trots en erorm dankbaar!!!!

Een bedankje op zijn tijd!

Wij willen iedereen gewoon nog eens bedanken voor jullie steun! Op welke manier dan ook. Door oa. stortingen, aankoop gin of vzw-productjes, donaties en aankoop tijdens onze POP UP en het organiseren van acties tvv With Love by Ferre!

Dankzij jullie kunnen wij onze projecten waarmaken in de ziekenhuizen. Helaas kunnen wij nog niet veel aan jullie laten zien.


Momenteel liggen er 65 (door ons aangeschafte) lampensets te wachten in het kinderziekenhuis in Gent om geïnstalleerd te worden. Alle kamers op zowel kinderoncologie als algemene pediatrie zullen binnenkort verlicht kunnen worden in 12 verschillende kleuren! Helaas zijn we afhankelijk van de technische dienst, die het zelf ook heel druk hebben. Tevens moeten er kamers vrij zijn om de sets te kunnen installeren en spijtig genoeg zijn deze vaak bezet.


Ook zijn wij nog druk bezig met het realiseren van het bedrukken van de plafonds in de behandelkamers van deze 2 afdelingen. Aangezien we er nog niet helemaal uit zijn hoe we dit het mooist kunnen doen duurt ook dit wat langer.


En zowel voor de afdeling kinderoncologie als de afdeling algemene pediatrie zijn we met leuke projecten bezig waar we nog niet veel over kunnen zeggen omdat dan de verrassing er wat af is ;-)


Op dit moment zijn we ook bezig met onze start op de kinderafdeling in UZA! Hopelijk kunnen we jullie ook daar snel meer over vertellen!

Een feestelijke gebeurtenis!!

En wat zijn we trots!

Dus bij deze nodigen we jullie uit om naar BAR4 in Mortsel te komen. Iedereen is welkom maar enkel de personen die een privé-uitnodiging hebben gehad of een uitnodiging via het evenement "Gin presentatie" zijn uitgenodigd voor de exclusieve presentatie.

Maar BAR4 is de hele avond dus kom gerust af met vrienden en vier mee!


30-08-16

Vanavond kregen wij een fantastisch mooie cheque overhandigd van Wendy van Onckelen. Zij heeft 12 augustus de dodentocht uitgelopen en liep deze tvv. With Love by Ferre!! Eenongelooflijk knappe prestatie!! En wat een mooi bedrag!!

Wendy, een heeeeeeele dikke merci en ook een hele dikke merci aan alle mensen die Wendy gesponsord en gesteund hebben!

1-05-2016

Romantische Markt, Olen


Vandaag hebben we voor de eerste keer op een marktje gestaan met onze steunproducten. En wat een leuk marktje om mee te starten! Dit was een zeer goede ervaring en we gaan dit zeker vaker doen!

Dank aan iedereen die ons een bezoekje heeft gebracht!

We gaan nog enkele aanpassingen doen en hopen snel meer te vertellen over deze steunproducten en waar u ze kan kopen.

2-05-16

Team Mega Ferre overhandigd cheque


Deze avond hebben "de Stefkes" van Team Mega Ferre bekend gemaakt wat er in totaal is opgehaald door de lopers, die 17 april met 94 lopers deel hebben genomen aan verschillende afstanden op de DVV 10-Miles.

DIT HADDEN WE NOOIT DURVEN DROMEN

Een cheque twv. €17.004,20!!!!

Wat zijn we jullie allemaal enorm dankbaar!!! Lopers, sponsoren en mensen die Team Mega Ferre op een andere manier gesteund hebben.

DIKKE DIKKE MERCI!!!

We hopen met dit fantastische bedrag veel mooie dingen te kunnen realiseren en nog  veel ziekenhuiskamers  aangenamer te mogen maken.17-04-2016 DVV 10-MILES

Team Mega Ferre loopt met 94 lopers voor ons!

Wat een ervaring! Hoe super om te zien dat Linkeroever in alle loopafstanden toch mooi Ferre-blauw kleurde! Jong en oud liep mee in Team Mega Ferre die dit jaar voor vzw With Love by Ferre liep.

De sfeer was fantastisch, prima weer en iedereen heeft de eindstreep gehaald!

Het blijft nog even spannend wat het totaal bijeen gehaald bedrag zal zijn maar deze mooie dag kunnen ze ons al niet meer afpakken!


11-04-2016

Vandaag zijn we naar de afdeling kinderoncologie in Gent geweest om de afdeling op te vrolijken!!

We hadden Turbo de slak mee genomen en die zal de komende tijd daar blijven! Ook hebben we de 575 geplastificeerde posters en 1000 magneten afgegeven. Nu kan ieder patiëntje zijn kamer gezelliger maken met posters naar keuze. Jack was alvast heel blij met onze komst!!

Helaas is het de laatste weken zo druk geweest dat de Technische Dienst de door ons aangeschafte verlichting nog in geen enkele kamer heeft kunnen plaatsen. Dit is verlichting die de kinderen zelf met een afstandsbediening van kleur kunnen veranderen. Hopelijk kunnen we daar snel ook foto's van posten als ook van de plafonds van de behandelkamers die we gaan voorzien van prachtige prints!

Nieuwsgierig???

Blijf ons volgen voor het resultaat!!

Vivaldis Construct Antwerpen toont warm hart!

Wij zijn heel blij met de steun van Vivaldis Construct Antwerpen. Zij hebben ons een lamineermachine cadeau gedaan. Hiermee kunnen wij vele posters plastificeren en daarmee weer meer kindjes, die langdurig in een ziekenhuiskamer moeten verblijven, laten lachen!

En alsof dat niet genoeg was hebben ze ook een opslagplaats voor ons!!!

Een hele dikke merci aan Joke en haar collega's!

Team Mega Ferre loopt voor vzw With Love by Ferre

Zondag 17 april neemt Team Mega Ferre deel aan de DVV ANTWERP 10 MILES & MARATHON!!

Team Mega Ferre is vorig jaar ontstaan. Gemotiveerde lopers hebben toen een mooi bedrag voor KinderKankerfonds bijeen gelopen. Dit jaar lopen ze voor onze vzw en daar zijn we heel blij mee!

Als u graag mee wilt lopen kunt u zich nog inschrijven tot 14 maart!

Er zijn verschillende afstanden die u kunt lopen, zelfs voor de kids is er een run!

Als u mee wilt lopen kunt u zich inschrijven. Wij zorgen voor uw nummer, u kunt een mooi T-shirt kopen aan een zacht prijsje, u krijgt een hoodie-bag en u kunt uw sportzak bij ons in de stand achterlaten.

Komt u meelopen, ons bezoeken of de lopers aanmoedigen? 

Voor meer info klikt u op het Team Mega Ferre-logo.

With Love by Ferre outfit

Dit is het dan!! Onze outfit, supermooi!!!!

Nu zijn we overal herkenbaar!

Met veel dank aan The Outfit Factory om de kleding te sponseren!!

22-01-2016

Winterhappening school kiest onze vzw als goed doel

Vandaag waren we uitgenodigd op de Jan Frans Willemschool te Boechout. Vorige week hebben ze op de winterhappening geld in-gezameld voor With Love by Ferre. De kindjes van het eerste leerjaar mochten ons de cheque overhandigen. Helaas kon Monica hier niet bij aanwezig zijn dus hebben Katrien en ik met veel dank de cheque in ontvangst genomen. We zijn de school heel dankbaar dat ze onze vzw hebben gekozen als goed doel!

Samenwerking Dreamcatchers for GOLDen Warriors

De verlichting die we gebruiken voor ons project bieden we samen aan met Kaat! Kaat is een prachtmeid! Zij maakt dromenvangers voor kindjes met kanker. Haar dromenvangers bereiken kindjes over heel de wereld!

Ook Ferre had de eer om dromenvangers van Kaat te ontvangen. Ferre was een van haar eerste kindjes. De band die zij hadden was heel bijzonder.

Wij zijn heel dankbaar dat Kaat samen met ons de kamers wil voorzien van gezellige verlichting!